i6 d.o.o. - Veleprodaja kakovostnih igrač

Plačila in plačilni pogoji

Izdelki in stroški pošiljanja

PONUDBA IZDELKOV
Zaradi narave spletnega poslovanja, se ponudba sproti ažurira in dopolnjuje, tako z novimi izdelki, kakor tudi novo spletno ceno.

Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta s takojšnjim 100% plačilom z gotovino ob prevzemu, ali plačilu po ponudbi/predračunu na naš poslovni račun.

STROŠKI POŠILJANJA
Cena stroškov pošiljanja preko dostavne oz. kurirske službe je 3,90€ na naročilo.

Stroški pošiljanja so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljenim blagom in jih poravnate skupaj z zneskom naročila ob prevzemu pošiljke, ali plačilu na poslovni račun. Pošiljko vam bo tako dostavila kurirska služba DPD, v dopoldanskem času! V kolikor v času dostave (dopoldanskem času) niste dosegljivi na domačem naslovu oz. na naslovu, ki ste ga pustili za izstavitev računa, lahko ob oddaji naročila navedete drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov kjer ste dosegljvi oz. je dosegljiv nekdo, ki bi pošiljko lahko prevzel. V kolikor na naslovu za dostavo v času dostave nihče ne bo dosegljiv, kurir pusti obvestilo o pošiljki ter kje jo lahko prevzamete oz. se z njim dogovorite, kdaj naj le-to ponovno poizkusi izročiti.

Za vsa naročila, v vrednosti 69€ ali več stroške pošiljanja krije ponudnik.

Plačila


NAČINI PLAČILA Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena),

- z nakazilom na poslovni račun (po ponudbi/predračunu velja Spletna cena). V tem primeru ponudnik kupcu izda račun, z razčlenjenimi stroški in navodili kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in/ali mogoče.

- s plačilom preko storitve PayPal
CENE

Cene so prikazane v bruto zneskih, z vključenim DDV-jem, in oznako z višino % davka, razen če je izrecno napisano drugače.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.


PLAČILO PO POVZETJU

V naši spletni trgovini lahko naročite izdelke, plačate pa jih "Po povzetju" oz. kurirski službi, ko vam izdelke dostavi na željeni naslov.

V kolikor vas v času dostave ne bo doma, boste prejeli obvestilo s kontaktno telefonsko številko, na kateri se boste lahko dogovorili za vnovično dostavo, ali prevzem paketa v najbližjem Parcel Shopu. Pri koriščenju kurirskih storitev ni nobenih skritih stroškov in je zato znesek (3,9€/paket) edini in končni znesek dostave.


PLAČILO PO PREDRAČUNU

V kolikor bi želeli, lahko izdelke naročene v naši spletni trgovini plačate s plačilom na naš poslovni račun.

Ob oddaji naročila označite, da bi želeli naročene izdelke plačati po predračunu. Že takoj pri oddaji naročila se bodo na strani izpisali podatki potrebni za nakazilo na naš TRR, le-te pa prejmete tudi v e-sporočilu, ki ga takoj po oddaji naročila prejmete na vaš elektronski račun.

V kolikor bi želeli predračun v papirni oz. fizični obliki, nam morate le-to ob oddaji naročila tudi sporočiti. Veljavnost predračuna je tri (3) dni. V kolikor izvedete plačilo, je vedno dobrodošlo, da nam le-to tudi sporočite. V kolikor v treh (3.) delovnih dneh ne prejmemo vašega plačila, naročilo storniramo. V primeru, da bi vseeno želeli izdelke, ki ste jih že naročili, pa je naročilo zaradi neplačila zapadlo, morate ponovno opraviti postopek naročanja/nakupa.


PLAČILO PREKO STORITVE PAYPAL

V kolikor naročite izdelke in bi jih želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor ste izdelke naročili in plačali do 12. ure na delovni dan, bodo le-ti po vsej verjetnosti oddani že isti dan, dostavljeni pa naslednji delovni dan. V kolikor boste naročilo ter plačilo izvedli kasneje, bodo izdelki po vsej verjetnosti oddani naslednji delovni dan oz. najkasneje v treh (3.) delovnih dneh od oddaje naročila.

V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov, ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročlila.

Opozorilo: V kolikor stranka pri PayPal-u še nima odprtega računa, izdelkov preko storitve ne bo mogla plačati takoj, saj so ob odprtju PayPal računa potrebni postopki, ki ne omogočajo takojšnje uporabe in plačila. Ponavadi traja kakšen teden ali dva od dneva, ko ste pri omenjenem servisu odprli račun, do takrat, ko lahko z njim pričnete polno operirati. Za odprtje računa pri PayPal-u potrebujete veljavno kreditno kartico.
Več o storitvi PayPal si lahko preberete na uradni spletni strani www.paypal.com.